mandag 1. august 2005

Lekeglede

Da var vår lille ferie over og jeg er allerede igang på jobben. Det er rart hvor sakte tiden går på jobb når en ikke har noe å gjøre på og det ikke er noen kunder i butikken og hele butikken akkurat er ryddet og det er strålende solskinn ute og en bare står og lengter ut i finværet... Da er det bra det kommer et lass med leker!! Det er en glede i sommerdagen! Masse flotte treleker. Det morsomste var pusslespill dyrene med magnet! De består av tre deler og en kan ha forskjellig hode, kropp og bakdel på dyrene. Det er ikke mye som skal til for å glede og spre latter på en så langtekkelig dag:)
Nå er svigerfar på besøk og det er veldig koselig! Vi har sett på film og prata og i kveld skal vi lage god mat og kose oss her hjemme hos oss. Steinar og Espen har vært på Sartor i dag og snart kommer de hjem.
Håper alle nyter de siste ukene av sommerferien! Nå er det bare 9 dager igjen til Steinars bursdag... God ferie!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

heisan! lek og kos deg du. fint at du har det morsomt på jobb. hilsensvigermammaisiljan

Anonym sa...

Heisan - står det stille igjen? For mye fint vær i Bergen i sommer tror jeg. Nå starter vel snart all undervisning og denslags aktiviteter - siste året nå før pjaksis. Hils den eller de av slekta som er i huset. svigermammaisiljan