mandag 22. august 2005

Skolestart

Så har skolen startet igjen. Det siste året mitt på fysio før turnus... Det er rart, for det har gått fort... Men det er veldig greit å se enden. Det var en full start med velkommen og fire forelesninger første dag. Etter det har det gått i ett i en uke med forelesninger, flere forskjellige gruppearbeid. Forrige ukes mest annerledes ting var å ta imot 1.klasse; F-05 i Møllendalsveien. Den tradisjonsrike velkommenen med Bergenssangen, Presentasjon av lærere og nye studenter og Sanger fra 2. og 3. klasse. Og i tradisjonen tro besto vår sang av litt ulikt om de forskjellige lærerne og kle av oss genseren midt i sangen. Så noen overraskede blikk fra 1. klasse da ja... Det var gøy å se reaksjonene.
Men så var det i full gang med gruppearbeid. Vi skal leke med 1.klasse om halvannen uke. Da skal de være gamle, barn, ha problemer med rygg og være idrettsutøvere (på forskjellige ganger). Det skal bli spennende. Vi skal instruere dem i gruppe. Så nå holder jeg på å planlegge. Det er ikke så lett når internettsiden jeg skulle bruke som kilde ikke er oppe... irriterende.
Ja,ja regnet er tilbake og jeg føler meg hjemme og vet at Bergen er et bra sted å være, tross regnet. Med Steinars nye sykkel er det ikke noe problem å sykle til og fra skolen i regn. Håper alle får enflott regnfull kveld. Og et kosetips i regnet er å høre på "Moulin Rouge", eller se på filmen med samme navn. Fantastisk musikk og dans!

4 kommentarer:

Steinar sa...

Min sykkel er kanonbra :D

-www.steinar.tk-

Lars sa...

Godt å høre at du er kommet godt i gang! Jeg er jo som kjent litt tregere, men om litt er jeg på plass i plaskregnet jeg også:)

Steinar sa...

Hvem er han som skriver på engelsk på bloggen din da? Ikke Lars, men han andre...

-www.steinar.tk-

Lars sa...

Kan det være en av de som overtok klasserommet?