onsdag 31. august 2005

Besøk og enda mer skole

I dag har vi hatt besøk av min mormor og morfar. Det var veldig hyggelig!! De er på pensjonisttur til Øystese og var på dagstur til Bergen i dag. Da kom de på besøk til vår leilighet for å se hvordan vi har det. De blir snart 85 år, så det er sprekt å reise så langt! Til jul blir det kanskje bursdagsfeiring med hele familien.
Så er det snart september og skolen har kommet godt igang. De venter allerede at jeg skal ha fått satt meg ned og lest såpass mye at jeg kan skrive en oppgave...rart!
Neste år er det klart for turnus (hvis jeg står på eksamen) og da er planen og bytte praksisplass med Oslo-skolen. Jeg har avtalt med ei i klassen og vi har fått en fra Oslo til å bytte med oss. Da er det 50 % sjanse for å bytte, så vi haper at vi kan få en til til å ville flytte til vestlandet sånn at vi begge kan flytte østover. Hvis ikke blir det lenger tid i Bergen (eller vestlandet) og det kan jo også være fint! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

6 kommentarer:

Steinar sa...

Så masse som du har lest i det siste, regner jeg med det går fint med oppgaven ;)

-www.steinar.tk-

*Kristin* sa...

Rart det der hvordan lærerne tror vi bare sitter hjemme og leser skoleting hele tiden... Regner med du klarer deg kjempe bra på oppgaven!:)

Torbjørn sa...

Grattis med dagen på etterskudd (6.oktober)

Anonym sa...

Du ble vel ferdig med oppgava di også i dag - pes med sånt stress. Snart er skoledagene over. Blir rart det og. Vi har hengt ballkjolen til Å til side til i morgen. Jeg tror ho kan gå med den som den er, bare stramme stroppen over skuldra litt. Tror det blir lite vellykka å fikse noe mer på den. Egentlig. God dag. Hilsen svigermammavigdisisiljan.

Anonym sa...

Skal dere starte en liten duo? Så videoen på tlf. til kristin. Vakkert. Kunne ikke sangen, men det er jo ikke noen bombe. Håper dere har det koselig og at Espen er flink til å hjelpe til og gi dere litt helgefri. Spennende kamp i morgen. Skal du på kamp også? Vi skal nok følge med på tv. Vi har deponert på ballkjolen. Så får ho bruke helga på å bestemme seg. God helg. svigermammaisiljan.

Anonym sa...

Tja, - - lurer nok snart på hva dere egentlig holder på med - siden blogg-sidene er helt de samme som de var for lenge siden. Men uansett: God helg videre, og kos dere, med det dere gjør.

svigermammaisiljan