søndag 1. april 2007

Påske :)

Da er det blitt påske og solen skinner. Vi (Steinar, Kristin, Roy, Åshild og jeg) har vært på en veldig koselig Sverigetur og har nå fryseren full av mat...:) Tok båten fra Sandefjord til Strømstad og kjørte derfra og hjem. Kristin, Åshild og jeg var og handlet sko og kom ut med minst et par hver (noe som er uvanlig for min del). Roy og Steinar holdt seg til fotballkjøp istedet (Med fotballer til kr 10 SEK kan man ikke gå forbi uten å handle).
Men ferien begynner ikke helt for meg enda, skal jobbe tre dager til og så er det påskeferie. Og dette er de tre siste dagene på den første avdelingen jeg skal være på i turnusen på sykehuset. Så det betyr at om 3/4 1/2år er jeg ferdig fysioterapeut!!
Om to uker er det tur til Bergen som står for døren. Skal bli gøy å se klassekamerater igjen i tillegg til andre venner som fremdeles befinner seg i Bergen.
God høytid til alle!

3 kommentarer:

*Kristin* sa...

Det var en veeeldig koselig tur! At vi skulle kjøpe to par sko hver hadde jeg ikke trodd på forhånd! Hehe:) Det var igrunn veldig koselig hele helga!:) Sees snart igjen! God påske!!!:)

Anonym sa...

Påsketuren snart over nå. Koselig at alle eller deler av familien har fått delta i påska deres. Sånt kan vi like.
Og i dag er det heia strømsgodset for to stk i alle fall. Håper det blir uavgjort, sånn at freden fortsetter innad i familiene.
God dag og lykke til på ny avdeling. svigermammavigdisisiljan

*Kristin* sa...

GODT NYTTÅR!
Takk for en koselig nyttårsaften!:)
KALKUN!!!:D