torsdag 24. februar 2005

Diplom og sånn

I dag har enda et diplom landet i min postkasse. Det gir motivasjon til videre læring og engasjement. Det er ikke så mye som skal til! Jeg oppfordrer alle til å lage en oppmuntrende diplom til noen de kjenner, så vennene deres kan få noe å glede seg over!
Det har forresten flyttet noen inn under oss igjen, så nå må vi vel være litt mer varsomme i forhold til dansing igjen... men det var gøy så lenge det varte å ikke ha noen under oss så vi kunne danse så hardt vi ville:)
Om ca en uke kommer mamma på besøk! Det blir koselig! Gleder meg til det! Kanskje hun kan få oppleve Bergen i sol, men det er vel for mye å håpe på.
Ha fortsatt en fin solfylt dag!

4 kommentarer:

Steinar sa...

Hvem er det som har flyttet inn under oss da?

Lars sa...

Sist jeg lagde et diplom var da vi utnevnte Irene til sjefsvims for noen år siden. Siden det har hun vært like vimsete, så det har jo funket på et vis:)

Anonym sa...

Hei du. Danser du ? Trodde jeg sendte en kommentar, men den er tydeligvis ikke svuppet ut på nettet - eller sendte jeg mail kanskje. Gratulerer med diplom - mener jeg at jeg skrev i alle fall. Koselig med mamma på besøk. Finn ut mest mulig om påske da, så kan jeg annonsere sangfuglene..... vigdisisiljan

Anonym sa...

Gressenke. Det kan ikke være noe gøy. Du får være flink jente og jobbe antar jeg, - samme hvor dumt det er. Syns synd på deg. Vet ikke hvor lurt det hadde vært å være med på turen nå, men........ Kunne jo sjekka forholda til en annen gang sammen med noen andre kanskje. Du får vel ikke fri før palmehelga? Er det denne helga du har besøk, eller var det forrige? Du får leve så vel, Live Mari!! svigermammaisiljan.