søndag 22. januar 2006

Nytt år, nye muligheter

Hørte at noen fremdeles tittet innom siden min, så jeg fant da ut at det var greit å skrive litt her. Det har visst blitt en stund siden sist og jeg velger å skylde på eksamen for det... Bloggen min har fylt ett år og jeg har begynt i praksis på Hagavik. Trives godt der! Har også begynt å danse. For første gang har jeg en mannlig danselærer. Det er rart hvor forskjellige de bevegelsene han gjør og mine bevegelser ser ut. Jeg regner med at det er mest fordi han er gutt at det ser så forskjellig ut... Det var alt for i dag, kan ikke starte for brått på... Håper alle får en fin helg!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Yeah!! Endelig. Det er veldig moro at du har begynt å danse igjen. Ulike bevegelser? Tja, ikke så rart det da. Kanskje. Vi har begynt å glede oss så veldig til at dere skal bo på denne sida av fjellene i Sør-Norge. Det blir så moro å kunne tenke: Skal vi besøke Steinar og Live Mari til lørdag? Eller få en sms: Passer det at vi kommer en tur, vi er sultne... God uke. svigermammaisiljan

Live Mari sa...

Det skal bli koselig det!! Blir koselig å komme litt nærmere familie, men trist å flytte fra Bergen... God uke til alle:)

Maria sa...

Kjekt å høre fra deg igjen ja! dansing høres kjempekjekt ut. Eg dansa ballett ein gang i mitt liv eg. Har slutta med d. D gjorde vondt i føttene... :-) Like ikkje så godt ubehageligheter.

Me snakkes nok plutselig!

Lars sa...

Gratulerer med turnusplass i Vestfold! Komer det noe nytt her snart?

Anonym sa...

Ny liten hilsen på bloggen. Siden Kristin plutselig hadde våknet, så tenkte jeg at kanskje du også slo til, men nei. Jeg har ikke kikket på noen blogger på lenge. Får vel kikke på Steinars også. Han pleier å vedlikeholde sånn litt. God sommer. svigermammaisiljan.

Steinar sa...

Du har blitt "tikka"! Sjekk http://steinar80.blogspot.com for detaljer. :)